Inventardesign

Byd gæsterne velkommen med en flot receptionsskranke

Med en receptionsskranke, en garderobe eller et mødebord der er specielt designet og produceret til virksomheden eller institutionen, er det muligt, at sende et meget mere præcist og individuelt signal om hvem man er og hvad man står for.

Receptionen er det sted, hvor den første kontakt med kunden eller brugeren finder sted. Derfor er det specielt vigtigt, hvordan skranken ser ud. Den skal have samme kvalitative og måske innovative udstråling som det produkt eller den ydelse, I tilbyder kunden eller brugeren.

Et gennemtænkt design af virksomhedens eller institutionens receptionsskranke skaber også en god arbejdsplads for receptionisten, som med den rigtige energi og et smil, skal tage imod jeres gæster.

Da garderoben ofte er placeret i nær tilknytning receptionen, vil det være naturligt at give denne et design som matcher.

Gennem skitseforslag og oplæg til materialevalg, bliver I inddraget i processen undervejs, så vi er sikre på at receptionsskranken/garderoben udstråler det, som I ønsker, og fungerer som arbejdsplads.

Jeg sparrer med og henter gerne tilbud hjem fra dygtige håndværkere. Specialfremstillede receptionsskranker er normalt ikke væsentligt dyrere end et standardprodukt.


Specialdesignet mødebord til 18 personer i valnøddetræ med elbrønd og detaljer i rustfrit stål - Pressalit


Specialdesignet garderobe i valnøddetræ og rustfrit stål - Pressalit


Udtræksbord og bænke - Pressalit


Receptionsskranke - Trustrup lægehus


Åby Bibliotek: ekspeditionsskranke


Cowi, Vejle: åbne garderobeelementer, designet samtidig med receptionsskranken


Specialdesignet kaffebar - Nordea

Søgaard & Co. - hjemmesider med mere for pengene