Indretning af private hjem

Få det bedste ud af din bolig

Et nyt køkken eller bad er en stor udgift og man skal leve med resultatet i mange år. Derfor er det vigtigt, at alle muligheder er tænkt igennem, før du kontakter forhandleren. Som uvildig og erfaren indretningsarkitekt kan jeg måske fortælle dig, at du opnår den bedste løsning ved at bryde en væg ned, flytte en dør eller et vindue. Jeg kunne også foreslå dig at indbygge spots i loftet eller fræse riller til væglampernes ledninger.

Møblering af boligens øvrige rum er ofte svær for den, som bor midt i det hele. Nye og professionelle øjne kan hjælpe dig til at se nye muligheder. Eventuelt skal nogle af møblerne sorteres fra, hvis mormors chatol skal komme til sin ret. Eller en ny sofa med en anden facon og andre mål kan muligvis give helt nye muligheder i rummet. Og måske kan en specialfremstillet væghylde få det hele til at gå op i en højere enhed.

Valget af og brugen af lamper, farver og materialer er især vigtig, fordi man med disse elementer skaber stemningen og ”optikken” i rummet – og det kræver øvelse.


Tag indretningsarkitekten med på råd, hvis du bygger nyt hus – få centimeter kan gøre en stor forskel

Har du planer om at bygge dit eget hus, er det en rigtig god idé, at tage en indretningsarkitekt med på råd i projekteringsfacen, så du sikrer dig, at rummene kan indrettes på en god måde. Få centimeter kan gøre store forskelle! Og hvis du ved. hvor møblerne skal stå, kan du bedre planlægge stikkontakter og udtag til væglamper/loftlamper m.m. Valg af gulvmaterialer er også en af indretningsarkitektens forcer.


Undgå dyre fejldispositioner

Som din professionelle sparringspartner kan jeg hjælpe dig til at få skabt nogle harmoniske og nutidige rammer, der tilgodeser husets sjæl, dine drømme og dine behov. –En løsning som er så tidløs, at du også ville kunne glædes over dit hjem om ti år! Og måske vil du tilmed kunne spare en del penge til dyre fejlkøb!

Det kan være en fordel at lægge en plan for hele boligen på én gang, så du er sikker på, at der kan blive en sammenhængende linie i alle rum. Derefter kan du vælge at realisere planerne i det tempo din energi og din pengepung tillader det.


Udvalget af møbler og lamper er større end du tror

Skal der købes nyt inventar, har jeg kendskab til et stort udvalg af møbler, lamper, tæpper og tekstiler fra både Danmark og udlandet, som muligvis ikke står hos den lokale møbelhandler.

Ønsker du hjælp til indhentning af priser fra håndværkere og leverandører eller evt. tilsyn med maleren, kan dette aftales separat.

Søgaard & Co. - hjemmesider med mere for pengene