Casestory: Mødelokaler med "legerum"

Indretning af projektgruppe-lokaler, ”legerum” og kantine for kendt østjydsk virksomhed

I en smuk gammel bygning nær skov og strand, ønskede min kunde at skabe nogle inspirerende og kreative rammer for arbejdet i virksomhedens projektgrupper. Det var et meget bevidst valg, at dette projektarbejde ikke skulle foregå i virksomhedens daglige mødelokaler men derimod et andet sted hvor tankerne kunne flyde mere frit.

Derfor rummer huset såvel mødelokaler som uformelle grupperum/”legerum” samt en hyggelig kantine, der kan bruges til fællesspisning, foredrag eller andre fælles arrangementer.

Møbler, lamper og farver er valgt med henblik på at skabe en dynamisk, legende og uformel atmosfære, som kan understøtte udviklingen af nye tanker og idéer i projektgrupperne.

F.eks. er der i det uformelle samtalerum og ”legerum” på 1. sal anbragt Fatboys og et højt bord med barstole. Her er det er tanken, at man i pauserne skal kunne koble hjernen fra og f.eks. bruge kroppen med lidt Nintendo-WEE på fladskærmen eller et spil dart. En gåtur ved vandet kunne også være en mulighed.

De 3 mødelokaler i huset er indrettet forskelligt, så man kan opleve en ny stemning fra rum til rum.

Kantinen er indrettet i kælderetagen, hvor 3 rum er blevet slået sammen for at kunne rumme ca. 30 personer til spisning. Den har fået tilføjet lidt café-stil i form af den lange, højryggede bænk med caféborde foran. Den specialdesignede bænk fungerer også som lyddæmper i rummet. De sorte taburetter i formspændt asketræ, er valgt i stedet for traditionelle stole - igen for at prikke til tanken om, at ting måske kunne gøres på en anden måde.

Gulvet i kantinen er støbt beton i en varm lys grå farve, som passer så flot til kælderen i det gamle hus!

Huset bruges i dag til mange forskellige aktiviteter i virksomheden - fordi medarbejderne godt kan lide at være i huset.


Kantine til spisning og andre fælles arrangementer


Kantine til spisning og andre fælles arrangementer


Projektgrupperum/mødelokale


Projektgrupperum/mødelokale


Uformelt samtalerum / ”legerum”


Uformelt samtalerum / ”legerum”Uformelt samtalerum

Søgaard & Co. - hjemmesider med mere for pengene